Kadriye Olgar Kimdir?

Kadriye Olgar Kimdir?

Kadriye Olgar, Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı olarak tanınan başarılı bir iş kadını, eczacı ve sporcudur. 1948 yılında İstanbul'da doğan Kadriye Olgar, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olarak biliniyor. Kadriye Olgar, aynı zamanda Olgarlar Group’un kurucusu ve Deniz Kuvvetleri Kurmay Subayı olan iş adamı Güven Olgar ile evli. Çiftin Orkun Olgar ve Özhun Olgar adında iki oğulları bulunuyor.

Kariyer ve Başarılar

Kadriye Olgar, eczacı olarak başladığı kariyerinde iş dünyasında da önemli başarılara imza attı. Eczacılık mesleğindeki deneyimi ve iş dünyasındaki başarıları ile tanınan Olgar, sosyal konulara olan duyarlılığı ve aktif sosyal medya kullanımı ile de dikkat çekiyor. Instagram'da @olgarkadriye kullanıcı adıyla kayda değer bir takipçiye sahip ve burada sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Sosyal Sorumluluk ve Türk Kalp Vakfı

Kadriye Olgar, sosyal sorumluluk projelerine olan ilgisiyle de ön plana çıkıyor. Türk Kalp Vakfı İcra Kurulu Başkanı olarak, kalp sağlığına dikkat çekiyor ve kalp hastalıklarıyla mücadele ediyor. Bu görevinde, toplumda kalp sağlığı bilincini artırmak için çeşitli projeler ve etkinlikler düzenliyor.

Özel Hayat

Kadriye Olgar, hem İstanbul'da hem de Bodrum'da yaşıyor. Eşi Güven Olgar ile birlikte cemiyet hayatının aktif üyelerinden biri olan Kadriye Olgar, aile hayatında da örnek bir profil çiziyor. Çiftin oğulları Orkun ve Özhun Olgar, aile şirketi olan Olgarlar Group'un gelecekteki temsilcileri olarak yetişiyor.

Olgarlar Group

Kadriye Olgar'ın eşi Güven Olgar tarafından kurulan Olgarlar Group, Türkiye'nin önde gelen spor perakendeciliği ve dağıtımcılığı yapan şirketler grubudur. Şirketin 43 mağazası, 500 satış noktası ve 62 markanın distribütörlüğü bulunuyor. Olgarlar Group’un mağazaları Türkiye’nin birçok şehrinde ve yurtdışında Tiflis’te bulunuyor. Öne çıkan mağazalar arasında İstanbul Akasya AVM, Cevahir AVM, İstinye Park, Kanyon AVM ve Palladium AVM gibi prestijli alışveriş merkezleri yer alıyor.

Kadriye Olgar, iş dünyasındaki başarısı, sosyal sorumluluk projelerine katkıları ve aktif sosyal medya kullanımı ile dikkat çeken çok yönlü bir isim. Eczacı, iş kadını ve sporcu kimliği ile hem ailesine hem de topluma değer katan Kadriye Olgar, Türk Kalp Vakfı'ndaki çalışmaları ile de kalp sağlığına dikkat çekmeye devam ediyor.

Önceki Haber İlk Kadın Doktor Kimdir?
Sonraki Haber Canan Dağdeviren Kimdir? Öncü Türk Bilim İnsanı
Benzer Haberler